ინგრედიენტები:

  • შრატი – 1.5 ლ
  • ნაღები 30% – 250 მლ

მომზადების წესი:

  1. მოხარშეთ შრატი 500 მლ-მდე დაახლოებით ერთ საათი.
  2. დაამატეთ 250 მლ ნაღები.
  3. მოხარშეთ შეხამებამდე.
  4. გაანადგურეთ შედეგად მიღებული მასა და გახეხეთ, ან შეგიძლიათ სცემოთ ბლენდერით.
  5. მიღებული მასა მოათავსეთ პანში და გააცხელეთ 3-5 წუთის განმავლობაში.
  6. განათავსეთ სილიკონის ფორმებში.
  7. გამაგრების შემდეგ, შეინახეთ მაცივარში პლასტიკური გადაფარვის ქვეშ.
Comments