ნორვეგიური ყველი შრატისგან და ნაღებისგან
ინგრედიენტები:
- შრატი – 1.5 ლ
- ნაღები 30% – 250 მლ
მომზადების წესი:
- მოხარშეთ შრატი 500 მლ-მდე დაახლოებით ერთ საათი.
- დაამატეთ 250 მლ ნაღები.
- მოხარშეთ შეხამებამდე.
- გაანადგურეთ შედეგად მიღებული მასა და გახეხეთ, ან შეგიძლიათ სცემოთ ბლენდერით.
- მიღებული მასა მოათავსეთ პანში და გააცხელეთ 3-5 წუთის განმავლობაში.
- განათავსეთ სილიკონის ფორმებში.
- გამაგრების შემდეგ, შეინახეთ მაცივარში პლასტიკური გადაფარვის ქვეშ.
Comments