ინგრედიენტები:

  • ორცხობილა – 18 ცალი.
  • მარწყვის იოგურტი
  • შაქრის ფხვნილი – 300 გ
  • კვერცხის თეთრი – 2 ცალი.
  • ლიმონი – 1/2 ც.

მომზადების წესი:

  1. დაასხით მარწყვის იოგურტი ფორმაში და მოათავსეთ საყინულეში 45 წუთის განმავლობაში.
  2. სცემეთ შაქრის ფხვნილი თეთრებით და ლიმონის წვენით, სანამ არ მიიღებთ მწვერვალებს.
  3. შეურიეთ ნარევის ნახევარი საჭმლის საღებავით.
  4. შეავსეთ საკონდიტრო შპრიცი და ჩაასხით გულები პერგამენტზე.
  5. დატოვეთ მთლიანად გამშრალდეს.
  6. მრგვალი საჭრელის გამოყენებით, ამოიღეთ წრეები გაყინული იოგურტიდან.
  7. მოათავსეთ ორცხობილობების შორის და დაამშვენეთ გულებით.
  8. შეინახეთ საყინულეში.

ორცხობილა მარწყვის შევსებით

 

Comments