ინგრედიენტები:

  • ოსპი – 1 ს.კ.
  • პომიდორი – 3 ცალი.
  • ისპანახი – 60 გ
  • ხახვი – 1/4 ს.კ.
  • კაპერსი – 2 ს.კ.
  • ზეითუნის ზეთი – 1 ს.კ.
  • მდოგვი – 1 ჩ.კ.
  • ნიორი – 1 კბილი

მომზადების წესი:

  1. მოხარშეთ ოსპი ინსტრუქციის მიხედვით. დარწმუნდით, რომ ზედმეტად არ მოხარშდება.
  2. ამასობაში მოამზადეთ გასახდელი. შეურიეთ ყველა ინგრედიენტი თასში.
  3. დაჭერით ისპანახი და მწვანე ხახვი, დაჭერით პომიდორი კუბებით. ჩადეთ დიდ თასში.
  4. მზა ოსპი გადაყარეთ კოლანდერში და მოათავსეთ თასში ისპანახით და პომიდორით.

დაამატეთ კაპერსი და გასახდელი. აურიეთ.

Comments