პიტნას და ფისტას სოუსი
ინგრედიენტები:
- პიტნა – 1 თაიგული
- ფისტა – 1 მუჭა
- ვარდის წყალი – 1/2 ჩ.კ.
- წითელი ღვინის ძმარი – 1-2 ჩ.კ.
- თაფლი – 1 ჩ.კ.
- ზეითუნის ზეთი – 100 მლ.
მომზადების წესი:
- წვრილად დაჭერით პიტნის ფოთლები და აურიეთ დაჭრილ ფისტებს.
- თანდათანობით დაამატეთ დანარჩენი ინგრედიენტები, შეარჩიეთ იმდენი ვარდის წყალის, თაფლის და ძმარის რაოდენობა, რამდენიც მოგწონთ. სოუსი მზად არის!
პიტნას და ფისტას სოუსი
Comments