ინგრედიენტები:

  • პიტნა – 1 თაიგული
  • ფისტა – 1 მუჭა
  • ვარდის წყალი – 1/2 ჩ.კ.
  • წითელი ღვინის ძმარი – 1-2 ჩ.კ.
  • თაფლი – 1 ჩ.კ.
  • ზეითუნის ზეთი – 100 მლ.

მომზადების წესი:

  1. წვრილად დაჭერით პიტნის ფოთლები და აურიეთ დაჭრილ ფისტებს.
  2. თანდათანობით დაამატეთ დანარჩენი ინგრედიენტები, შეარჩიეთ იმდენი ვარდის წყალის, თაფლის და ძმარის რაოდენობა, რამდენიც მოგწონთ. სოუსი მზად არის!

პიტნას და ფისტას სოუსი

 

Comments