ინგრედიენტები:

  • კივი – 6 ცალი.
  • თეთრი რომი – 3 ს.კ.
  • შაქარი – 2 ს.კ.
  • პიტნა – 10 გ

მომზადების წესი:

  1. ჩამოიბანეთ კივი, გადადეთ ერთი, სცემეთ დანარჩენი ბლენდერში რომით და პიტნით.
  2. განათავსეთ კივის პიურე საყინულეში 4 საათის განმავლობაში.
  3. დარჩენილი კივისგან მოაჭერით პატარა ბურთები სპეციალური დანით (ან კოვზით).
  4. აიღეთ კივი საყინულედან, მსუბუქად სცემეთ ბლენდერში, გადაიტანეთ თასში.

პიტნას სორბეტი კივით და რომით

 

Comments