პიცის სოუსი ტომატით
ინგრედიენტები:
- ზეითუნის ზეთი – 1 ს.კ.
- ხახვი – 1 ც.
- ნიორი – 2 კბილი
- პომიდორი (კანის გარეშე) – 850 გ
- ტომატის პასტა – 800 გ
- ხმელი ორეგანი – 1/4 ჩ.კ.
- შაქარი – გემოვნებით
- მარილი – გემოვნებით
- შავი პილპილი – გემოვნებით
მომზადების წესი:
- საშუალო ზომის საცხობში დაბალ სითბოზე გააცხელეთ ზეითუნის ზეთი.
- დაამატეთ გახეხილი ხახვი და დაჭრილი ნიორი.
- დატოვეთ 3 წუთი სანამ მოხარშდება.
- დაამატეთ გახეხილი პომიდორი, შემდეგ კი ტომატი, ორეგანო და შაქარი.
- მიიყვანეთ ადუღებამდე, დროდადრო აურიეთ, დატოვეთ 10-20 წუთის განმავლობაში, სანამ ნარევი არ გასქელდება.
- დაამატეთ მარილი და წიწაკა.
- ეს სოუსი შეგიძლიათ შეინახოთ მაცივარში 3 თვის განმავლობაში.
პიცის სოუსი ტომატით
პიცის სოუსი ტომატით
https://www.facebook.com/ixiletcom1
Comments