პომიდორი კვერცხით
ინგრედიენტები:
- პომიდორი – 3 ცალი.
- კარაქი – 3 ჩ.კ.
- კვერცხი – 3 ცალი.
- მარილი – გემოვნებით
- შავი წიწაკა – გემოვნებით
- ხახვი – 1 ც.
მომზადების წესი:
- გააცხელეთ ღუმელი 190 გრადუსამდე. პომიდვრისგან გაჭერით ზედა ნაწილები.
- ამოიღეთ რბილობი თესლებით კოვზით. დაფარეთ პანი პერგამენტით.
- განათავსეთ პომიდორი, დაამატეთ თითოეულში ჩაის კოვზი კარაქი.
- კვერცხი დაასხით თითოეულ პომიდორში და დაამატეთ მარილი.
- გამოაცხვეთ ღუმელში 25-30 წუთის განმავლობაში.
- გაწურეთ წიწაკით და გარუჯეთ მწვანე ხახვით.
Comments