ინგრედიენტები:

  • პომიდორი – 3 ცალი.
  • კარაქი – 3 ჩ.კ.
  • კვერცხი – 3 ცალი.
  • მარილი – გემოვნებით
  • შავი წიწაკა – გემოვნებით
  • ხახვი – 1 ც.

მომზადების წესი:

  1. გააცხელეთ ღუმელი 190 გრადუსამდე. პომიდვრისგან გაჭერით ზედა ნაწილები.
  2. ამოიღეთ რბილობი თესლებით კოვზით. დაფარეთ პანი პერგამენტით.
  3. განათავსეთ პომიდორი, დაამატეთ თითოეულში ჩაის კოვზი კარაქი.
  4. კვერცხი დაასხით თითოეულ პომიდორში და დაამატეთ მარილი.
  5. გამოაცხვეთ ღუმელში 25-30 წუთის განმავლობაში.
  6. გაწურეთ წიწაკით და გარუჯეთ მწვანე ხახვით.
Comments