პომიდორი ჩერის კაპრეზე
ინგრედიენტები:
- მოცარელა – 100 გ
- პომიდორი ჩერი – 6-8 ცალი.
- რეღანი – 1 ტოტი
- ზეითუნის ზეთი – 2 ს.კ.
- იტალიური მწვანილი – 100 გ
მომზადების წესი:
- ამოიღეთ მოცარელა მარილწყლისაგან, გარეცხეთ პომიდორი და მწვანილი წყლის ქვეშ.
- პომიდორი ჩერი დავჭრათ ორ ნაწილად.
- თეფშზე მოცარელას ბურთები, პომიდვრის ნახევარი მოათავსეთ და მწვანე რეღანის ფოთლებით დაამშვენეთ.
- გაწურეთ ზეითუნის ზეთით და დაამატეთ მშრალი იტალიური მწვანილი.
Comments