პომიდორი ხორცის ფარშით
ინგრედიენტები:
- პომიდორი – 8 ცალი.
- ხორცი – 200 გრ
- ბრინჯი – ¼ ჭიქა
- ხახვი – 1 ც.
- ყველი – 200 გ.
- ზეთი – 2-3 ს.კ.
- მარილი – გემოვნებით
- წიწაკა – გემოვნებით
- მწვანილი – გემოვნებით
მომზადების წესი:
- გახეხეთ ხორცი დანით ან ხორცის საფქვავში.
- დაამატეთ მოხარშული ბრინჯი, წვრილად დაჭრილი შემწვარი ხახვი, მარილი და პილპილი.
- ფარშირებისთვის აიღეთ საშუალო ზომის პომიდორი. ცივ წყალში გარეცხეთ, ვჭრით ზედა ნაწილს და ფრთხილად ავიღებთ ბირთვს თესლით, პომიდვრის მთლიანობის დარღვევის გარეშე. მარილს და წიწაკას ვამატებთ, შეავსეთ ხორცის ფარშით.
- სავსე პომიდორი დადეთ ცხიმწასმულ პანში.
- გაფცქვენით გახეხილი ყველით.
- შემდეგ გაწურეთ ზეთი და გააცხელეთ ღუმელში 15-20 წუთის განმავლობაში.
პომიდორი ხორცის ფარშით
პომიდორი ხორცის ფარშით
https://www.facebook.com/ixiletcom1
Comments