ინგრედიენტები:

  • პომიდორი – 8 ცალი.
  • ხორცი – 200 გრ
  • ბრინჯი – ¼ ჭიქა
  • ხახვი – 1 ც.
  • ყველი – 200 გ.
  • ზეთი – 2-3 ს.კ.
  • მარილი – გემოვნებით
  • წიწაკა – გემოვნებით
  • მწვანილი – გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. გახეხეთ ხორცი დანით ან ხორცის საფქვავში.
  2. დაამატეთ მოხარშული ბრინჯი, წვრილად დაჭრილი შემწვარი ხახვი, მარილი და პილპილი.
  3. ფარშირებისთვის აიღეთ საშუალო ზომის პომიდორი. ცივ წყალში გარეცხეთ, ვჭრით ზედა ნაწილს და ფრთხილად ავიღებთ ბირთვს თესლით, პომიდვრის მთლიანობის დარღვევის გარეშე. მარილს და წიწაკას ვამატებთ, შეავსეთ ხორცის ფარშით.
  4. სავსე პომიდორი დადეთ ცხიმწასმულ პანში.
  5. გაფცქვენით გახეხილი ყველით.
  6. შემდეგ გაწურეთ ზეთი და გააცხელეთ ღუმელში 15-20 წუთის განმავლობაში.

პომიდორი ხორცის ფარშით

პომიდორი ხორცის ფარშით

https://ojaxi.ge/  

https://www.facebook.com/ixiletcom1

Comments