ინგრედიენტები:

  • კრევეტები – 100 გ
  • მიდიები – 100 გ
  • ხახვი – 2 ც.
  • შამპინიონები – 200 გ
  • არაჟანი – 4 ს.კ.
  • კარაქი – 40 გრ
  • ყველი – 70 გ
  • მარილი – გემოვნებით
  • დაფქული შავი პილპილი – გემოვნებით
  • მწვანილი – გაფორმებისთვის

მომზადების წესი:

  1. გაასუფთავეთ ხახვი, წვრილად დაჭერით. გახეხეთ ყველი.
  2. დაჭერით სოკო პატარა ნაჭრებად. წვრილად დაჭერით მწვანილი.
  3. კარაქი გაათბეთ პანში და შეწვით ხახვი დაახლოებით 3 წუთის განმავლობაში.
  4. დაამატეთ სოკო და შეწვით დაახლოებით 5 წუთის განმავლობაში. ტაფაში დაამატეთ გაყინული კრევეტები და მიდიები, მარილი და პილპილი.
  5. დატოვეთ საშუალო სითბოზე, აურიეთ სანამ თხევადი აორთქლდება.
  6. ჟულიენს დაამატეთ არაჟანი და მწვანილი, აურიეთ.
  7. ჯულიენი გადაიტანეთ ერთ დიდ ფორმაში.
  8. გააცხელეთ ღუმელი 160 გრადუსამდე.
  9. ჟულიენს გახეხილი ყველი დააყარეთ და ღუმელში 15 წუთის განმავლობაში დატოვეთ.

ჟულიენი ზღვის პროდუქტები

ჟულიენი ზღვის პროდუქტები

Comments