რუკოლას სალათი ყურძნით და ავოკადოთი
ინგრედიენტები:
- რუკოლა – 1 თაიგული
- ავოკადო – 2 ცალი.
- ყურძენი – 200 გ
- ბრინზა – 100 გ
- სეზამი – 50 გრ
- ზეითუნის ზეთი – 2 ს.კ.
- მარილი – გემოვნებით
მომზადების წესი:
- რუკოლა ხელით დახიეთ.
- მეოთხედებით დაჭერით ყურძენი, გახეხეთ.
- გააცალეთ ავოკადო კანი და დაჭერით პატარა ნაჭრებად.
- წვრილად დაჭერით ბრინზა ყველი.
- ფრთხილად აურიეთ ყველა ინგრედიენტი ღრმა თასში, მარილში, პილპილში, ზეითუნის ზეთში, გაწურეთ სეზამის თესლით.
რუკოლას სალათი ყურძნით და ავოკადოთი
Comments