ინგრედიენტები:

  • რუკოლა – 1 თაიგული
  • ავოკადო – 2 ცალი.
  • ყურძენი – 200 გ
  • ბრინზა – 100 გ
  • სეზამი – 50 გრ
  • ზეითუნის ზეთი – 2 ს.კ.
  • მარილი – გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. რუკოლა ხელით დახიეთ.
  2. მეოთხედებით დაჭერით ყურძენი, გახეხეთ.
  3. გააცალეთ ავოკადო კანი და დაჭერით პატარა ნაჭრებად.
  4. წვრილად დაჭერით ბრინზა ყველი.
  5. ფრთხილად აურიეთ ყველა ინგრედიენტი ღრმა თასში, მარილში, პილპილში, ზეითუნის ზეთში, გაწურეთ სეზამის თესლით.

რუკოლას სალათი ყურძნით და ავოკადოთი

 

Comments