ინგრედიენტები:

  • ფარშის ასორტი – 800 გრ
  • კვერცხი – 5 ცალი.
  • ხახვი – 1 ც.
  • მარილი – გემოვნებით
  • წიწაკა – გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. გახეხეთ და წვრილად დაჭერით ხახვი. მზა ხახვს და ერთ კვერცხს დაუმატეთ ფარშში, ასევე მარილი და სანელებლები გემოვნებით.
  2. ფარშისგან ჩამოაყალიბეთ მოგრძო ფორმის დიდი პური.
  3. ოთხი კვერცხი მოხარშეთ, გახეხეთ მათ და გაშალეთ შუაში გახეხილი ხორცის ნამცხვარი ერთ რიგში (ერთმანეთის მიყოლებით).
  4. ფრთხილად გადაიტანეთ პური ისე, რომ კვერცხები იყოს ცენტრში.
  5. შედეგად მიღებული რულეტი გამოაცხვეთ ღუმელში, გაცხელებული 170 ° C ტემპერატურაზე დაახლოებით 40 წუთის განმავლობაში.
Comments