რულეტი „ხარის თვალი“
ინგრედიენტები:
- ფარშის ასორტი – 800 გრ
- კვერცხი – 5 ცალი.
- ხახვი – 1 ც.
- მარილი – გემოვნებით
- წიწაკა – გემოვნებით
მომზადების წესი:
- გახეხეთ და წვრილად დაჭერით ხახვი. მზა ხახვს და ერთ კვერცხს დაუმატეთ ფარშში, ასევე მარილი და სანელებლები გემოვნებით.
- ფარშისგან ჩამოაყალიბეთ მოგრძო ფორმის დიდი პური.
- ოთხი კვერცხი მოხარშეთ, გახეხეთ მათ და გაშალეთ შუაში გახეხილი ხორცის ნამცხვარი ერთ რიგში (ერთმანეთის მიყოლებით).
- ფრთხილად გადაიტანეთ პური ისე, რომ კვერცხები იყოს ცენტრში.
- შედეგად მიღებული რულეტი გამოაცხვეთ ღუმელში, გაცხელებული 170 ° C ტემპერატურაზე დაახლოებით 40 წუთის განმავლობაში.
Comments