სადღესასწაულო ქაშაყი ვაშლით ნორვეგიურად
ინგრედიენტები:
- დამარილებული ქაშაყი – 200 გ
- ვაშლი – 3 ცალი.
- კვერცხი – 4 ცალი.
- მაიონეზი – 70 გ
- ხახვი – 1 ც.
- მარილი – გემოვნებით
მომზადების წესი:
- გაჭერით მწვანე ვაშლი ნახევარში, ამოიღეთ თესლი და რბილობი, დატოვეთ ფენა დაახლოებით 5 მმ სისქემდე.
- ქაშაყის ფილე, გაჟღენთილი რძეში ან ჩაიში, კვერცხები, ვაშლის რბილობი წვრილად დაჭერით და დაამატეთ მაიონეზი.
- შეავსეთ ვაშლის ნახევარი ნაზავით.
- ზემოდან დაასხით წვრილად დაჭრილი კვერცხი.
სადღესასწაულო ქაშაყი ვაშლით ნორვეგიურად
Comments