ინგრედიენტები:

  • დამარილებული ქაშაყი – 200 გ
  • ვაშლი – 3 ცალი.
  • კვერცხი – 4 ცალი.
  • მაიონეზი – 70 გ
  • ხახვი – 1 ც.
  • მარილი – გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. გაჭერით მწვანე ვაშლი ნახევარში, ამოიღეთ თესლი და რბილობი, დატოვეთ ფენა დაახლოებით 5 მმ სისქემდე.
  2. ქაშაყის ფილე, გაჟღენთილი რძეში ან ჩაიში, კვერცხები, ვაშლის რბილობი წვრილად დაჭერით და დაამატეთ მაიონეზი.
  3. შეავსეთ ვაშლის ნახევარი ნაზავით.
  4. ზემოდან დაასხით წვრილად დაჭრილი კვერცხი.

სადღესასწაულო ქაშაყი ვაშლით ნორვეგიურად

 

Comments