საკონდიტრო ფაფუკის ღვეზელი ორაგულით
ინგრედიენტები:
- ფაფუკი საკონდიტრო – 1 ფენა
- მოცარელა – 1 თავი
- პომიდორი – 2-3 ცალი.
- კვერცხი – 3 ცალი.
- ნაღები – 200 მლ
- მარილი – გემოვნებით
- დაფქული შავი პილპილი – გემოვნებით
- იტალიური მწვანილი – გემოვნებით
მომზადების წესი:
- გააფართოვეთ ფაფუკი საკონდიტრო ნაწარმი.
- მოათავსეთ პერგამენტის ქაღალდზე დაფარულ საცხობზე. ჩანგლით ხვრელები გააკეთეთ.
- ზემოდან გაანაწილეთ ორაგულის ნაჭრები და დაჭრილი მოცარელა.
- ჩაასხით პომიდორი მდუღარე წყალში ერთი წუთის განმავლობაში. ფრთხილად ამოიღეთ და მოაჭერით კანი.
- დაჭერით კუბებად და გაავრცელეთ ორაგულის და ყველის თავზე.
- შევსებისთვის კვერცხები ჩანგლით სცემეთ, დაამატეთ ნაღები და სანელებლები.
- მიღებული ნაზავი დაასხით ღვეზელზე.
- გააგზავნეთ ღუმელში წინასწარ გახურებულ 180 გრადუსზე 30-40 წუთის განმავლობაში.
საკონდიტრო ფაფუკის ღვეზელი ორაგულით
საკონდიტრო ფაფუკის ღვეზელი ორაგულით
Comments