ინგრედიენტები:

  • ფაფუკი საკონდიტრო – 1 ფენა
  • მოცარელა – 1 თავი
  • პომიდორი – 2-3 ცალი.
  • კვერცხი – 3 ცალი.
  • ნაღები – 200 მლ
  • მარილი – გემოვნებით
  • დაფქული შავი პილპილი – გემოვნებით
  • იტალიური მწვანილი – გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. გააფართოვეთ ფაფუკი საკონდიტრო ნაწარმი.
  2. მოათავსეთ პერგამენტის ქაღალდზე დაფარულ საცხობზე. ჩანგლით ხვრელები გააკეთეთ.
  3. ზემოდან გაანაწილეთ ორაგულის ნაჭრები და დაჭრილი მოცარელა.
  4. ჩაასხით პომიდორი მდუღარე წყალში ერთი წუთის განმავლობაში. ფრთხილად ამოიღეთ და მოაჭერით კანი.
  5. დაჭერით კუბებად და გაავრცელეთ ორაგულის და ყველის თავზე.
  6. შევსებისთვის კვერცხები ჩანგლით სცემეთ, დაამატეთ ნაღები და სანელებლები.
  7. მიღებული ნაზავი დაასხით ღვეზელზე.
  8. გააგზავნეთ ღუმელში წინასწარ გახურებულ 180 გრადუსზე 30-40 წუთის განმავლობაში.

საკონდიტრო ფაფუკის ღვეზელი ორაგულით

საკონდიტრო ფაფუკის ღვეზელი ორაგულით

 

Comments