ინგრედიენტები:

  • ისპანახი – 100 გ.
  • გრეიფრუტი – 1.
  • ჭარხალი – 1.
  • თხის ყველი – 100 გ.
  • მშრალი მზესუმზირის თესლი – 2 ს.კ.
  • ზეითუნის ზეთი – 1 ს.კ.
  • მარილი და მწვანილი გემოვნებით.

მომზადების წესი:

  1. მოხარშეთ ჭარხალი, გახეხეთ საშუალო ღრიალზე.
  2. კანი გრეიფრუტისგან ამოიღეთ, რომელიც მწარე არის.
  3. ნახევარი ხილის წვენი აიღეთ და ცალ-ცალკე ჩაასხით თასში.
  4. დაჭერით ისპანახის ფოთლები და ჩამოყარეთ ისინი სალათის თასში.
  5. შეურიეთ მათ ჭარხალს და თხის ყველს.
  6. დაამატეთ მშრალი თესლი და გრეიფრუტის ნაჭრები.
  7. დაასხით სალათის ზეთი, წვენი და დაამატეთ ცოტა მარილი.
  8. მსახურობამდე მწვანილით გაწურეთ.
Comments