სალათი გრეიფრუტით და თხის ყველით
ინგრედიენტები:
- ისპანახი – 100 გ.
- გრეიფრუტი – 1.
- ჭარხალი – 1.
- თხის ყველი – 100 გ.
- მშრალი მზესუმზირის თესლი – 2 ს.კ.
- ზეითუნის ზეთი – 1 ს.კ.
- მარილი და მწვანილი გემოვნებით.
მომზადების წესი:
- მოხარშეთ ჭარხალი, გახეხეთ საშუალო ღრიალზე.
- კანი გრეიფრუტისგან ამოიღეთ, რომელიც მწარე არის.
- ნახევარი ხილის წვენი აიღეთ და ცალ-ცალკე ჩაასხით თასში.
- დაჭერით ისპანახის ფოთლები და ჩამოყარეთ ისინი სალათის თასში.
- შეურიეთ მათ ჭარხალს და თხის ყველს.
- დაამატეთ მშრალი თესლი და გრეიფრუტის ნაჭრები.
- დაასხით სალათის ზეთი, წვენი და დაამატეთ ცოტა მარილი.
- მსახურობამდე მწვანილით გაწურეთ.
Comments