ინგრედიენტები:

  • წითელი თევზის ფილე – 200 გრ
  • ბრინჯი – 100 გ
  • ავოკადო – 2 ცალი.
  • ხაჭო – 200 გ
  • მყარი ყველი – 100 გ
  • მარილი – გემოვნებით
  • მწვანილი – გემოვნებით
  • ლიმონი – დეკორისთვის

მომზადების წესი:

  1. დაჭერით თევზი კუბებად. დატოვეთ ცოტა დეკორაციისთვის.
  2. მოხარშეთ ბრინჯი და გაგრილეთ
  3. ავოკადო დაჭერით კუბებად.
  4. ფორმაში ჩაყარეთ ფენებად: თევზის ნაჭრები, ბრინჯი, ხაჭო, ავოკადო, ბრინჯი, ყველი, თევზი.
  5. მსუბუქად გაამყარეთ ფენები ჩანგლით, სურვილის შემთხვევაში დაამარილეთ.
  6. სალათს ზემოდან გაანაწილეთ გახეხილი ყველი.
  7. დატოვეთ მაცივარში 30-40 წუთის განმავლობაში.
Comments