ინგრედიენტები:

  • ზარის წიწაკა – 2 ცალი.
  • ბრინზა – 100 გრ
  • პომიდორი – 2 ცალი.
  • სალათის ფოთოლი – 3 ცალი.
  • ზეთისხილი – 10-15 ცალი.
  • ზეითუნის ზეთი – 2 ს.კ.
  • მარილი – გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. ჩამოიბანეთ წიწაკა, გაჭერით ნახევრად და მოაშორეთ თესლი, დატოვეთ ღეროები.
  2. სალათის ფოთოლი და ბოსტნეული გარეცხეთ წყლის ქვეშ და გააშრეთ ქაღალდის პირსახოცით.
  3. დაჭერით სალათის ფოთლები და ჩადეთ თასში.
  4. დაჭერით ბრინზა ყველი და პომიდორი კუბებად, ზეთისხილი წრეებად, დავამატოთ სალათის ფოთლებში.
  5. სალათას დაამატეთ ზეითუნის ზეთი, მარილი და ფრთხილად აურიეთ.
  6. შეავსეთ წიწაკის ნახევრები სალათით და ემსახურეთ სუფრას.

სალათი წიწაკის ნავში

სალათი წიწაკის ნავში

 

Comments