ინგრედიენტები:

  • ავოკადო – 1 ც.
  • ლიმონის წვენი – 2 ს.კ.
  • პომიდორი – 1 ც.
  • ჩილის წიწაკა – 1/2 ც.
  • მწვანილი – თაიგული
  • ზეითუნის ზეთი – 1 ს.კ.
  • ბალზამიკი – 1 ს.კ.
  • თაფლი – 1 ს.კ.

მომზადების წესი:

  1. დაჭერით ყველაფერი პატარა კუბებად 5 მმ-მდე.
  2. ავოკადოს მოჭრისას გაწურეთ დანა და დაფა ლიმნის წვენით და მის შემდეგ დაასხით ლიმონის წვენი, რომ არ დაბნელდეს.
  3. პომიდორი კანისგან, თესლისგან და წვენისგან გაასუფთავეთ და ასევე დაჭერით პატარა კუბებად.
  4. ჩილის წიწაკა, მწვანილი დაჭერით რაც შეიძლება წვრილად.
  5. შემდეგ შეურიეთ ლიმონის წვენი, ზეითუნის ზეთი, ბალზამიკი, თაფლი და დაამატეთ დაჭრილ ბოსტნეულში.
  6. დატოვეთ მაცივარში ნახევარი საათის განმავლობაში.

სალსა არგენტინულად

სალსა არგენტინულად

Comments