ინგრედიენტები:

  • ოხრახუში – 30 გ.
  • პიტნა – 10-20 გ.
  • რეღანი – 5 გ.
  • ნიორი – 2 კბილი.
  • ანჩოუსი – 50 გ.
  • დიჟონის მდოგვი – 1 ჩ.კ.
  • კაფერსი – 1 ჩ.კ.
  • მწნილი კიტრი – 1 ც.
  • ზეითუნის ზეთი – 3-5 ს.კ.
  • წიწაკა – გემოვნებით.

მომზადების წესი:

  1. განათავსეთ ყველა კომპონენტი ბლენდერში და გახეხეთ, მაგრამ არა პიურეს მდგომარეობაში.
  2. თუ სოუსი ძალიან სქელია, დაამატეთ ცოტა ზეითუნის ზეთი სასურველი თანმიმდევრულობისთვის.

სალსა ვერდე

Comments