სალსა ვერდე
ინგრედიენტები:
- ოხრახუში – 30 გ.
- პიტნა – 10-20 გ.
- რეღანი – 5 გ.
- ნიორი – 2 კბილი.
- ანჩოუსი – 50 გ.
- დიჟონის მდოგვი – 1 ჩ.კ.
- კაფერსი – 1 ჩ.კ.
- მწნილი კიტრი – 1 ც.
- ზეითუნის ზეთი – 3-5 ს.კ.
- წიწაკა – გემოვნებით.
მომზადების წესი:
- განათავსეთ ყველა კომპონენტი ბლენდერში და გახეხეთ, მაგრამ არა პიურეს მდგომარეობაში.
- თუ სოუსი ძალიან სქელია, დაამატეთ ცოტა ზეითუნის ზეთი სასურველი თანმიმდევრულობისთვის.
სალსა ვერდე
Comments