ინგრედიენტები:

  • ფორთოხალი – 2 ცალი.
  • გრეიფრუტი – 1 ც.
  • მანდარინი – 2-3 ცალი.
  • კუმკვატი – 8-10 ცალი.
  • წითელი ხახვი – 1/2 ც.
  • ლაიმის სიროფი – 1 ც.
  • ქინძი – 2 ს.კ.
  • ბეგქონდარა – 1 ჩ.კ.
  • მარილი – გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. დაჭერით ყველა ინგრედიენტი კუბებად და აურიეთ თასში.
  2. გემოვნებით დაამატეთ სანელებლები, დაამატეთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი, ლაიმის სიროფი და სანელებლები.
  3. მიეცით მარინირება მინიმუმ 30 წუთის განმავლობაში, სანამ ემსახურებით.

სალსა ციტრუსებით და ხაბანერო წიწაკით

 

Comments