ინგრედიენტები:

  • სოკო – 500 გ
  • სტაფილო – 200 გ
  • ხახვი – 200 გ
  • ბრინჯი – 150 გ
  • მცენარეული ზეთი – 100 გ
  • მარილი – გემოვნებით
  • დაფქული შავი პილპილი – გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. ამ რეცეპტის მიხედვით კერძის მოსამზადებლად, გარეცხეთ სოკოები (შამპინიონები ან სხვა), წვრილად დაჭერით და შეწვით მცენარეულ ზეთში.
  2. გარეცხეთ სტაფილო, გახეხეთ და დაჭერით წვრილ ბადეზე. კანი ხახვს მოაჭერით, დაჭერით, შეწვით სტაფილოსთან ერთად მცენარეულ ზეთში 2 წუთის განმავლობაში.
  3. ჩამოიბანეთ და გაჟღენთეთ ბრინჯი 2 საათის განმავლობაში, დაასხით მდუღარე წყალი.
  4. შეუთავსეთ შემწვარი სოკო, ბოსტნეული და ბრინჯი, შეურიეთ, მარილი გემოვნებით. მომზადებული ფარში ჩადეთ კომბოსტოს ფოთლებზე, შექმენით კომბოსტოს რულეტები.
  5. მოათავსეთ ისინი სავსე თასში, შეავსეთ დამარილებული მდუღარე წყლით და ადუღეთ სახურავის ქვეშ დაახლოებით 30 წუთის განმავლობაში.

სამარხვო ტოლმა სოკოთი

სამარხვო ტოლმა სოკოთი

Comments