ინგრედიენტები:

  • კომბოსტო – 500 გრ
  • ლეკი-ხახვი – 200 გ
  • ბრინჯი – 200 გ
  • ოხრახუში – 100 გ
  • არაჟანი – 100 გრ
  • მცენარეული ზეთი – 100 გ
  • მარილი – გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. ჩამოიბანეთ ლეკი-ხახვი და ოხრახუში, წვრილად დაჭერით და შეწვით მცენარეულ ზეთში.
  2. დაჭერით კომბოსტო, დაასხით მდუღარე წყალი და დატოვეთ სახურავის ქვეშ, სანამ არ გაცივდება, შემდეგ გაწურეთ.
  3. ჩამოიბანეთ ბრინჯი, დაასხით იგი ციცაბო მდუღარე წყალში და გააცივეთ სანამ გაცივდება, შემდეგ კი გადაიტანეთ.
  4. ბრინჯი შეურიეთ კომბოსტოს და დამწვარ მწვანილს, დაამატეთ არაჟანი, მარილი.
  5. შექმენით კომბოსტოს რულეტები, მოათავსეთ პანში სქელი ფსკერით, შეავსეთ მარილიანი მდუღარე წყალი და დადგით სახურავის ქვეშ დაბალ სითბოზე, სანამ არ მოხარშავთ.

 

სამარხვო ტოლმა

სამარხვო ტოლმა

Comments