სენდვიჩი რუბენი
ინგრედიენტები:
- 300 მლ ხელნაკეთი მაიონეზი
- 90 მლ ჩილის სოუსი
- 21 გრ პირშუშხა
- 28 გრ წვრილად დაჭრილი ხახვი
- 1 ჩ.რ. ვუსტერის სოუსი
- მარილი, წიწაკა გემოვნებით
- 567 გ შვეიცარული ყველი, დაჭრილი თხელი ნაჭრებით
- 907 გრ ძროხის ხორცი, დაჭრილი თხელი ნაჭრებით
- 567 გრ მჟავე კომბოსტო
- 20 ნაჭერი ჭვავის პური 6 მმ სისქით
- ოთახის ტემპერატურის 113 გ კარაქი
მომზადების წესი:
- მოამზადეთ შევსება: შეურიეთ მაიონეზი, ჩილის სოუსი, პირშუშხა, ხახვი და სოუსი. შეცვალეთ წიწაკის და მარილის შემცველობა გემოვნებით.
- მოაყარეთ ყველის ნაჭერი პურის ნაჭერზე, წაუსვით შევსება, დაფარეთ ძროხის თხელი ფენით, შემდეგ კი მჟავე კომბოსტო.
- თავზე მოათავსეთ კიდევ ერთი ნაჭერი ძროხის ხორცი, გააცალეთ ისევ შევსება და გახეხეთ ყველი.
- პურის ორივე მხარე შეზეთეთ კარაქით. შეწვით გრილზე ორივე მხრიდან.
- საჭიროების შემთხვევაში, ღუმელში გამოაცხვეთ ისე, რომ სენდვიჩი გაათბოთ და ყველი დადნეს.
სენდვიჩი რუბენი
სენდვიჩი რუბენი
Comments