ინგრედიენტები:

  • 300 მლ ხელნაკეთი მაიონეზი
  • 90 მლ ჩილის სოუსი
  • 21 გრ პირშუშხა
  • 28 გრ წვრილად დაჭრილი ხახვი
  • 1 ჩ.რ. ვუსტერის სოუსი
  • მარილი, წიწაკა გემოვნებით
  • 567 გ შვეიცარული ყველი, დაჭრილი თხელი ნაჭრებით
  • 907 გრ ძროხის ხორცი, დაჭრილი თხელი ნაჭრებით
  • 567 გრ მჟავე კომბოსტო
  • 20 ნაჭერი ჭვავის პური 6 მმ სისქით
  • ოთახის ტემპერატურის 113 გ კარაქი

მომზადების წესი:

  1. მოამზადეთ შევსება: შეურიეთ მაიონეზი, ჩილის სოუსი, პირშუშხა, ხახვი და სოუსი. შეცვალეთ წიწაკის და მარილის შემცველობა გემოვნებით.
  2. მოაყარეთ ყველის ნაჭერი პურის ნაჭერზე, წაუსვით შევსება, დაფარეთ ძროხის თხელი ფენით, შემდეგ კი მჟავე კომბოსტო.
  3. თავზე მოათავსეთ კიდევ ერთი ნაჭერი ძროხის ხორცი, გააცალეთ ისევ შევსება და გახეხეთ ყველი.
  4. პურის ორივე მხარე შეზეთეთ კარაქით. შეწვით გრილზე ორივე მხრიდან.
  5. საჭიროების შემთხვევაში, ღუმელში გამოაცხვეთ ისე, რომ სენდვიჩი გაათბოთ და ყველი დადნეს.

სენდვიჩი რუბენი

სენდვიჩი რუბენი

 

Comments