ინგრედიენტები:

  • კვერცხის გული – 2 ცალი.
  • მდოგვი ”დიჟონი” – 1 ს.კ.
  • მარილი – 1/2 ჩ.კ.
  • ზეითუნის ზეთი – 2 ს.კ.
  • ლიმონის წვენი – 1 ჩ.კ.
  • ოხრახუში – 1 ს.კ.

მომზადების წესი:

  1. მიქსერით შეურიეთ 2 კვერცხის გული და ნიორი.
  2. შემდეგ ნელა დაასხით ზეითუნის ზეთი თხელი ნაკადით.
  3. სცემეთ ყველაფერი სანამ ნარევი არ გასქელდება.
  4. შემდეგ დაამატეთ ლიმონის წვენი, ლიმონის ცედრა და ცოტა ჩილი წიწაკა.

სოუსი აიოლი

 

Comments