ინგრედიენტები:

  • ნიგოზი – 200 გრ.
  • ქათმის ბულიონი – 2 ჭიქა
  • ხახვი – 2 ც.
  • კვერცხის გულები – 3 ცალი.
  • ნიორი – 4 კბილი.
  • ქინძი – 3 ს.კ.
  • ღვინის ძმარი – 1/4 ს.კ.
  • მარილი – გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. თხილი დაფქვით ბლენდერში.
  2. წვრილად დაჭერით ქინძი.
  3. დაფქვით ნიორი მარილით.
  4. თანდათანობით დაამატეთ ღვინის ძმარი და ბულიონი.
  5. ჩადეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი.
  6. ადუღეთ ყველაფერი 10 წუთის განმავლობაში.
  7. გაანაწილეთ ნაცემი კვერცხის გული რამდენიმე სუფრის კოვზით გაცივებული სოუსით.
  8. შედეგად მიღებული ნაზავი თანდათანობით ჩაასხით სოუსში.

სოუსი გარო

https://ojaxi.ge/  

https://www.facebook.com/ixiletcom1

Comments