სოუსი გარო
ინგრედიენტები:
- ნიგოზი – 200 გრ.
- ქათმის ბულიონი – 2 ჭიქა
- ხახვი – 2 ც.
- კვერცხის გულები – 3 ცალი.
- ნიორი – 4 კბილი.
- ქინძი – 3 ს.კ.
- ღვინის ძმარი – 1/4 ს.კ.
- მარილი – გემოვნებით
მომზადების წესი:
- თხილი დაფქვით ბლენდერში.
- წვრილად დაჭერით ქინძი.
- დაფქვით ნიორი მარილით.
- თანდათანობით დაამატეთ ღვინის ძმარი და ბულიონი.
- ჩადეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი.
- ადუღეთ ყველაფერი 10 წუთის განმავლობაში.
- გაანაწილეთ ნაცემი კვერცხის გული რამდენიმე სუფრის კოვზით გაცივებული სოუსით.
- შედეგად მიღებული ნაზავი თანდათანობით ჩაასხით სოუსში.
სოუსი გარო
https://www.facebook.com/ixiletcom1
Comments