ინგრედიენტები:

  • 3 დიდი პომიდორი
  • 1 პატარა ხახვი
  • 1-2 ცხარე მწვანე წიწაკა (ორიგინალში „ჯალაპენო“ ან „სერანო“),
  • 2-3 სუფრის კოვზი დაჭრილი ქინძი
  • 2-3 სუფრის კოვზი ლაიმის წვენი
  • მარილი და ახლად დაფქული შავი პილპილი გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. ამოიღეთ თესლი პომიდორიდან და რბილობი დაჭერით საკმარისად პატარა კუბებად.
  2. ხახვი წვრილად დაჭერით. ჩილი წიწაკა მოაყარეთ და წვრილად დაჭერით.
  3. შეურიეთ ყველა ინგრედიენტი და გააჩერეთ დაახლოებით 30 წუთის განმავლობაში.

სოუსი პიკო დე გალო

 

Comments