ინგრედიენტები:

  • ნუში – 3/4 ჭიქა
  • ნიორი – 2 კბილი
  • პური – 1 ნაჭერი
  • პომიდორი საკუთარ წვენში (მხოლოდ რბილობი) – 4 ც.
  • დაკონსერვებული ზარის წიწაკა – 1 ც.
  • პაპრიკა – 1 ს.კ.
  • კაენის წიწაკა – 1/4 ჩ.კ.
  • წითელი ღვინის ძმარი – 2 ს.კ.
  • მარილი
  • წიწაკა
  • ზეითუნის ზეთი – 3 ს.კ.

მომზადების წესი:

  1. გაამშრალეთ ნუში ტაფაში, დაამატეთ დაქუცმაცებული პური და ნიორი.
  2. ბლენდერში შეურიეთ ნუში, ნამცეცები, ნიორი, პომიდორი, დაკონსერვებული ზარის წიწაკა.
  3. დაამატეთ პაპრიკა, კაიენის წიწაკა, წითელი ღვინის ძმარი, მარილი, წიწაკა და ზეითუნის ზეთი.

სოუსი რომესკო

 

Comments