ინგრედიენტები:

  • სტაფილო – 2-3 ცალი.
  • ტარხუნა – 4 ტოტი.
  • ახლად გაწურული ფორთოხლის წვენი – 4 ს.კ.
  • ლიმონის წვენი – 2 ს.კ.
  • ვაშლის წვენი ან სიდრი – 2 ჩ.კ.
  • ზეითუნის ზეთი – 2 ჩ.კ.
  • სელის თესლი – გემოვნებით.

მომზადების წესი:

  1. სტაფილო გახეხეთ დიდ ღრიალზე.
  2. შეურიეთ ლიმნის, ფორთოხლის წვენები, ზეითუნის ზეთის, სიდრი (შეიძლება შეიცვალოს ვაშლის ძმარით).
  3. ტარხუნის ფოთლები მოათავსეთ სალათის კონტეინერში, დატოვეთ კერძი 15 წუთის განმავლობაში.
  4. სელის თესლი დაასხით თავზე, როდესაც მზად იქნება.
Comments