ინგრედიენტები:

  • ბალზამის ძმარი 180 მლ
  • თაფლი 60 გრ
  • სოიოს სოუსი 1 ს.კ.
  • ძროხის სტეიკი 230 გრ
  • მარილი გემოვნებით
  • შავი პილპილი გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. პატარა თასში შეურიეთ ძმარი, თაფლი და სოიოს სოუსი.
  2. მიიყვანეთ ადუღებამდე, შეამცირეთ სითბო და 10-15 წუთის განმავლობაში მოხარშეთ, სანამ მოცულობაში შემცირდება და გასქელდება.
  3. ამოიღეთ სითბოდან და გააცივეთ.
  4. დაასხით სტეიკები ორივე მხრიდან მარილით და პილპილით.
  5. დაასხით ხორცი გაცივებული ჭიქურით და მარინადში დატოვეთ 4 საათის განმავლობაში.
  6. შეწვით ხორცი მზადყოფნის სასურველ ხარისხამდე.

სტეიკი თაფლის და ბალზამიან ჭიქურაში

სტეიკი თაფლის და ბალზამიან ჭიქურაში

 

Comments