სტეიკი თაფლის და ბალზამიან ჭიქურაში
ინგრედიენტები:
- ბალზამის ძმარი 180 მლ
- თაფლი 60 გრ
- სოიოს სოუსი 1 ს.კ.
- ძროხის სტეიკი 230 გრ
- მარილი გემოვნებით
- შავი პილპილი გემოვნებით
მომზადების წესი:
- პატარა თასში შეურიეთ ძმარი, თაფლი და სოიოს სოუსი.
- მიიყვანეთ ადუღებამდე, შეამცირეთ სითბო და 10-15 წუთის განმავლობაში მოხარშეთ, სანამ მოცულობაში შემცირდება და გასქელდება.
- ამოიღეთ სითბოდან და გააცივეთ.
- დაასხით სტეიკები ორივე მხრიდან მარილით და პილპილით.
- დაასხით ხორცი გაცივებული ჭიქურით და მარინადში დატოვეთ 4 საათის განმავლობაში.
- შეწვით ხორცი მზადყოფნის სასურველ ხარისხამდე.
სტეიკი თაფლის და ბალზამიან ჭიქურაში
სტეიკი თაფლის და ბალზამიან ჭიქურაში
Comments