ინგრედიენტები:

  • კვერცხი – 3 ცალი.
  • მაიონეზი – 2-3 ს.კ.
  • ტარტალეტები – 12 ცალი.
  • წითელი ხიზილალა – 3 ს.კ.
  • ვირთევზის ღვიძლი – 1 ქილა

მომზადების წესი:

  1. მოხარშეთ კვერცხები, გაგრილეთ და გაასუფთავეთ.
  2. დაჭერით პატარა კუბებად.
  3. ვირთევზის ღვიძლი თხევადის გარეშე ჩანგლით გაანაწილეთ, დაამატეთ კვერცხი და მაიონეზი.
  4. აურიეთ.
  5. შეავსეთ ტარტალეტები შედეგად მიღებული მასით, დაამშვენეთ რეღანით და წითელი ხიზილალით.

ტარტალეტები ვირთევზის ღვიძლით

 

Comments