ინგრედიენტები:

  • ხახვი – 1 ც.
  • ნიორი – 2 ცალი.
  • დაკონსერვებული პომიდორი – 800 გრ
  • ტომატის წვენი – 200 მლ
  • ნაღები – 100 მლ
  • კარაქი – 1 ჩ.კ.
  • სიმინდის სახამებელი – 2 ჩ.კ.
  • ორეგანო – 1 ჩ.კ.
  • მარილი – გემოვნებით
  • შავი პილპილი – გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. გახეხეთ და წვრილად დაჭერით ხახვი და ნიორი.
  2. გააცხელეთ სითბოს მდგრადი თასი, დაამატეთ ზეთი, ყველაფერი ჩაალაგეთ, დაფარეთ და მოხარშეთ 3 წუთის განმავლობაში 100% ტევადობით.
  3. დაკონსერვებული პომიდორი კოლანდერში, შეურიეთ ხახვს და ნიორი, გაწურეთ საცერით ან დაჭერით ბლენდერში.
  4. დაამატეთ ორეგანო, მარილი და პილპილი გემოვნებით.
  5. მიღებული პიურე დაასხით თასში მიკროტალღურ ღუმელში, დაფარეთ და მოხარშეთ 7 წუთის განმავლობაში, 100% ტევადობით.
  6. დაამატეთ ტომატის წვენი და ნაღები სახამებლით შერეული.
  7. აურიეთ და ადუღეთ კიდევ 6 წუთი 100% ენერგიით.

ტომატის წვნიანი ორეგანოთ

ტომატის წვნიანი ორეგანოთ

 

Comments