ტუნის ტოსტები მოცარელით და პომიდვრით
ინგრედიენტები:
- თეთრი პური – 4 ნაჭერი
- თინუსი – 1 ქილა
- პომიდორი – 3-4 ცალი.
- მოცარელა – 100 გ
- პაპრიკა – 1/2 ჩ.ჭ.
- მდოგვი – 1.5 ჩ.ჭ.
- მარილი – გემოვნებით
- წიწაკა – გემოვნებით
- პროვანსული მცენარეები – გემოვნებით
- რეღანი – გაფორმებისთვის
მომზადების წესი:
- მოაყარეთ ხორბლის პურის ნაჭერი მშრალ პანში ან ტოსტერში.
- თინუსიდან წყალი გადაასხით.
- დაამატეთ პაპრიკა, მარილი და პილპილი.
- კარგად აურიეთ.
- მოზარელას ბურთები და პომიდორი დავჭრათ წრეებში.
- შემწვარი პურს მდგოვი წაუსვით.
- ზევით თინუსი დადეთ, შემდეგ პომიდორი და ყველი.
Comments