ინგრედიენტები:

  • თეთრი პური – 4 ნაჭერი
  • თინუსი – 1 ქილა
  • პომიდორი – 3-4 ცალი.
  • მოცარელა – 100 გ
  • პაპრიკა – 1/2 ჩ.ჭ.
  • მდოგვი – 1.5 ჩ.ჭ.
  • მარილი – გემოვნებით
  • წიწაკა – გემოვნებით
  • პროვანსული მცენარეები – გემოვნებით
  • რეღანი – გაფორმებისთვის

მომზადების წესი:

  1. მოაყარეთ ხორბლის პურის ნაჭერი მშრალ პანში ან ტოსტერში.
  2. თინუსიდან წყალი გადაასხით.
  3. დაამატეთ პაპრიკა, მარილი და პილპილი.
  4. კარგად აურიეთ.
  5. მოზარელას ბურთები და პომიდორი დავჭრათ წრეებში.
  6. შემწვარი პურს მდგოვი წაუსვით.
  7. ზევით თინუსი დადეთ, შემდეგ პომიდორი და ყველი.
Comments