უკრაინული პიშკები
ინგრედიენტები:
- ფქვილი – 4 ჭიქა
- კვერცხი – 5 ცალი.
- არაჟანი – 150 გრ
- მარილი – პინჩი
- შაქარი ან შაქრის ფხვნილი – 50 გრ
- ვანილის შაქარი – გემოვნებით
მომზადების წესი:
- კვერცხის გულები მარილით გახეხეთ.
- დაამატეთ ფქვილი, კვერცხის თეთრები, ციცაბო ქაფში გახეხილი.
- დაამატეთ არაჟანი ისე, რომ ცომი რბილი იყოს და არა ციცაბო.
- გააცალეთ პატარა ბურთულები ცომისგან და შეწვით ფრიტურში სანამ გახდება ოქროსფერი.
Comments