უნგრული გულიაში
ინგრედიენტები:
- ხბო – 0,5 კგ
- ტომატის პასტა – 3 ს.კ.
- ბულიონი – 2 ლ
- წითელი ღვინო – 150 გრ
- ზეითუნის ზეთი – გემოვნებით
- მაიორანი – გემოვნებით
- ორეგანო – გემოვნებით
- პაპრიკა – გემოვნებით
- მარილი – გემოვნებით
- წიწაკა – გემოვნებით
მომზადების წესი:
- დაჭერით ძროხის ხორცი ნაჭრებად.
- შეწვით მაღალ სითბოზე.
- დაამატეთ დაჭრილი ხახვი, ნიორი, წიწაკა და სანელებლები.
- დაასხით მშრალი წითელი ღვინო და შეწვით 10 წუთის განმავლობაში. დაჭერით და მოაყარეთ ზარის წიწაკა.
- დაამატეთ პაპრიკა და ტომატის სოუსი.
- დაამატეთ მარილი, დაფარეთ სახურავით, დაამატეთ ბულიონი და გაათბეთ ტომატის სოუსში დაბალ სითბოზე ორი საათის განმავლობაში.
უნგრული გულიაში
უნგრული გულიაში
https://www.facebook.com/ixiletcom1
Comments