ინგრედიენტები:

  • ხბო – 0,5 კგ
  • ტომატის პასტა – 3 ს.კ.
  • ბულიონი – 2 ლ
  • წითელი ღვინო – 150 გრ
  • ზეითუნის ზეთი – გემოვნებით
  • მაიორანი – გემოვნებით
  • ორეგანო – გემოვნებით
  • პაპრიკა – გემოვნებით
  • მარილი – გემოვნებით
  • წიწაკა – გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. დაჭერით ძროხის ხორცი ნაჭრებად.
  2. შეწვით მაღალ სითბოზე.
  3. დაამატეთ დაჭრილი ხახვი, ნიორი, წიწაკა და სანელებლები.
  4. დაასხით მშრალი წითელი ღვინო და შეწვით 10 წუთის განმავლობაში. დაჭერით და მოაყარეთ ზარის წიწაკა.
  5. დაამატეთ პაპრიკა და ტომატის სოუსი.
  6. დაამატეთ მარილი, დაფარეთ სახურავით, დაამატეთ ბულიონი და გაათბეთ ტომატის სოუსში დაბალ სითბოზე ორი საათის განმავლობაში.

უნგრული გულიაში

უნგრული გულიაში

https://ojaxi.ge/  

https://www.facebook.com/ixiletcom1

Comments