ინგრედიენტები:

  • მოხარშული კვერცხი – 8 ცალი.
  • მწვანილი – გემოვნებით
  • წითელი ხიზილალა – 4 ს.კ.
  • ხახვი – 2 ს.კ.
  • ოხრახუში – 1 ს.კ.
  • დაკონსერვებული თევზი – 1/3 ჭიქა
  • მდოგვი – 1 ჩ.კ.

მომზადების წესი:

  1. სარდინიანი შევსებისთვის, დაფქვით ხახვით და მდოგვი სარდინებით.
  2. ხიზილალის შევსებისთვის, აურიეთ ხიზილალა, ხახვი და ოხრახუში.
  3. კვერცხები სიგრძის ნახევრად დაჭერით.
  4. ამოიღეთ გულები, გახეხეთ ისინი, აურიეთ შედეგად მიღებული მასა ნახევარი ხიზილალის შევსებას, ნახევარი – სარდინის შევსებას.
  5. შეავსეთ ცილების ნახევარ რგოლები მომზადებული შევსებით და დაამშვენეთ მწვანილით და პაპრიკით.

ფარშირებული კვერცხი თევზის შევსებით

ფარშირებული კვერცხი თევზის შევსებით

 

Comments