ფეიხოას ბეზე
ინგრედიენტები:
- კვერცხის თეთრი – 4 ცალი.
- შაქრის ფხვნილი – 200 გრ
- შაქარი – 70 გ
- ფეიხოას წვენი – 200 მლ
მომზადების წესი:
- სცემეთ ცილა თეთრი ქაფამდე.
- შემდეგ, დაამატეთ ჩაის კოვზი შაქარი, შაქრის ფხვნილი და ფეიხოას წვენი, სცემეთ მკვეთრ, მდგრად მწვერვალებმე.
- გამოაცხვეთ პერგამენტის ქაღალდზე ღუმელში 1 საათის განმავლობაში 20 წუთის განმავლობაში 100 ° C ტემპერატურაზე.
ფეიხოას ბეზე
Comments