ინგრედიენტები:

  • კვერცხის თეთრი – 4 ცალი.
  • შაქრის ფხვნილი – 200 გრ
  • შაქარი – 70 გ
  • ფეიხოას წვენი – 200 მლ

მომზადების წესი:

  1. სცემეთ ცილა თეთრი ქაფამდე.
  2. შემდეგ, დაამატეთ ჩაის კოვზი შაქარი, შაქრის ფხვნილი და ფეიხოას წვენი, სცემეთ მკვეთრ, მდგრად მწვერვალებმე.
  3. გამოაცხვეთ პერგამენტის ქაღალდზე ღუმელში 1 საათის განმავლობაში 20 წუთის განმავლობაში 100 ° C ტემპერატურაზე.

ფეიხოას ბეზე

 

Comments