ფლოვის ადვილი რეცეპტი
ინგრედიენტები:
- ხორცი – 700 გ
- სტაფილო (დიდი) – 3 ცალი.
- ხახვი – 2 ც.
- ბრინჯი – 1 კგ
- მარილი – გემოვნებით
- წიწაკა – გემოვნებით
- სანელებლები გემოვნებით
- სოიოს სოუსი – გემოვნებით
მომზადების წესი:
- ღრმა ტაფის ძირში მოაყარეთ დაჭრილი ხორცი ან ფრინველი.
- დაამატეთ და შეწვით საშუალო ზომის გახეხილი სტაფილო ხორცთან.
- როდესაც ყველაფერი ოქროს ქერქით იქნება დაფარული, დაამატეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი.
- რაც შეეხება სანელებლებს: დაამატეთ მხოლოდ წიწაკა და მარილი, რომ მიიღოთ “ბუნებრივი პროდუქტი”.
- 25-30 წუთის განმავლობაში, შეწვით საშუალო სითბოზე. შემდეგ დაამატეთ ბრინჯი.
- დაასხით მდუღარე წყალი ყველაფერზე. დარწმუნდით, რომ „მოაყარეთ“ ბრინჯი წყლის უკეთესი აორთქლებისთვის. დაბალ სითბოზე, გაწურეთ ბრინჯი.
- დაამატეთ მარილი, წიწაკა და გემოვნებით დაამატეთ სანელებლები წყალში. ბრინჯის მოსადუღებლად, 3-ჯერ დაამატეთ წყალი.
- როდესაც ყველაფერი გაჯერებულია და წყალი აორთქლდება, ფლოვი მზად არის.
ფლოვის ადვილი რეცეპტი
ფლოვის ადვილი რეცეპტი
Comments