ინგრედიენტები:

  • ბაგეტი – 1 ც.
  • კვერცხი – 2 ცალი.
  • დარიჩინი – 1/4 ჩაის კოვზი
  • რძე – 1/2 ჭიქა
  • ნაღების ყველი – 1/4 ჭიქა
  • გარგარის ჯემი – 3 ს.კ.
  • კარაქი – 2 ს.კ.

მომზადების წესი:

  1. დაჭერით ბაგეტი, გააკეთეთ ჯიბეები.
  2. შეავსეთ ისინი შევსებით, რომლისთვისაც შეურიეთ ჯემი და ნაღების ყველი.
  3. არასავალდებულოა ერთგვაროვანი მასა.
  4. რძე, კვერცხისა და დარიჩინისგან დამზადებულ ტაფაში გახეხეთ.
  5. ორივე მხრიდან კარაქი დაუსვით.
Comments