ფრიტატა რეღანით და პომიდორით
ინგრედიენტები:
- კვერცხი – 6 ცალი.
- პომიდორი – 2 ცალი.
- ხახვი – 1 ც.
- რეღანი – 1/2 თაიგული
- ნიორი – 2 კბილი
- რძე – 1/3 ჭიქა
- ზეითუნის ზეთი
- მარილი – გემოვნებით
- წიწაკა – გემოვნებით
მომზადების წესი:
- გააცხელეთ ღუმელი 200 ° C- მდე. შეზეთეთ ომლეტის ფორმა ან პანი კარაქით.
- ხახვი შეწვით ზეითუნის ზეთში, შემდეგ დაამატეთ ნიორი და რეღანი. დაამატეთ მარილი და პილპილი. აურიეთ და დატოვეთ ერთი წუთის განმავლობაში. ამოიღეთ პანიდან და გააცივეთ.
- თასში ჩაყარეთ კვერცხები ცოტა რძით, დაამატეთ დაჭრილი პომიდორი და ხახვის, ნიორი და რეღანის შემწვარი ნაზავი.
- აურიეთ სანამ არ გახდება გლუვი და დაასხით ყველაფერი მომზადებულ ფორმაში.
- შედგით ღუმელში 25-30 წუთის განმავლობაში.
ფრიტატა რეღანით
ფრიტატა რეღანით
Comments