ინგრედიენტები:

  • კვერცხი – 6 ცალი.
  • პომიდორი – 2 ცალი.
  • ხახვი – 1 ც.
  • რეღანი – 1/2 თაიგული
  • ნიორი – 2 კბილი
  • რძე – 1/3 ჭიქა
  • ზეითუნის ზეთი
  • მარილი – გემოვნებით
  • წიწაკა – გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. გააცხელეთ ღუმელი 200 ° C- მდე. შეზეთეთ ომლეტის ფორმა ან პანი კარაქით.
  2. ხახვი შეწვით ზეითუნის ზეთში, შემდეგ დაამატეთ ნიორი და რეღანი. დაამატეთ მარილი და პილპილი. აურიეთ და დატოვეთ ერთი წუთის განმავლობაში. ამოიღეთ პანიდან და გააცივეთ.
  3. თასში ჩაყარეთ კვერცხები ცოტა რძით, დაამატეთ დაჭრილი პომიდორი და ხახვის, ნიორი და რეღანის შემწვარი ნაზავი.
  4. აურიეთ სანამ არ გახდება გლუვი და დაასხით ყველაფერი მომზადებულ ფორმაში.
  5. შედგით ღუმელში 25-30 წუთის განმავლობაში.

 

ფრიტატა რეღანით

ფრიტატა რეღანით

 

Comments