ინგრედიენტები:

  • ქათმის კუბები – 500 გრ
  • ლიმნის ცედრა
  • ნიორი – 3 კბილი
  • ოხრახუში – 1 ს.კ.
  • მარილი – 1 ჩ.კ.
  • წიწაკა – 1/2 ჩ.კ.
  • მცენარეული ზეთი
  • ზეითუნის ზეთი – 3 ს.კ.

მომზადების წესი:

  1. თასში სცემეთ 3 სუფრის კოვზი ზეთი, ლიმონის ცედრა, გახეხილი ნიორი, დაჭრილი ოხრახუში, 1 ჩაის კოვზი მარილი და 1/2 ჩაის კოვზი წიწაკა.
  2. დაამატეთ დაჭრილი ქათამი და აურიეთ.
  3. დაფარეთ თასს პლასტმასის შესაფუთი და შედგით მინიმუმ 2 საათის განმავლობაში.
  4. ხის ჯოხები გაჟღენთეთ წყალში ნახევარი საათის განმავლობაში.
  5. განათავსეთ ქათმის ნაჭრები ჯოხებზე.
  6. გააცხელეთ პანელი მცენარეული ზეთით.
  7. განათავსეთ ქათმის ნაჭრები და შეწვით სახურავის ქვეშ 8-12 წუთის განმავლობაში, ერთხელ გადატრიალეთ.
  8. ფირფიტაზე გადაიტანეთ.

ქათმის მწვადი ჯოხებზეშოკოლადის ნაყინი

ქათმის მწვადი ჯოხებზე

 

Comments