ინგრედიენტები:

  • ქათმის ფილე – 2 ცალი.
  • ბეკონი – 4 ზოლი
  • ყველი – 100 გ
  • სოიოს სოუსი – 2 ს.კ.
  • თაფლი – 1 ს.კ.
  • დაფქული შავი პილპილი – გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. გრძელ ნაჭრებად დაჭერით ყველი.
  2. გარეცხეთ ქათმის ფილე, დაჭერით გასწვრივ, ბოლომდე დაჭრის გარეშე, რომ მიიღოთ ჯიბე.
  3. ჩადეთ ყველი შიგნით, გაამაგრეთ კბილის ჯაგრისით და გადააფარეთ ბეკონის ორი ნაჭრით.
  4. შეურიეთ სოიოს სოუსი, ლიმონის წვენი, თაფლი და დაფქული წიწაკა, დაასხით ფილე ნარევით და მარინირებული გახადეთ დაახლოებით ორი საათის განმავლობაში.
  5. ფილე მოხარშეთ გრილზე ან წინასწარ გახურებულ ღუმელში 180 გრადუსამდე.

 

ქათმის ფილე ბეკონით

ქათმის ფილე ბეკონით

Comments