ინგრედიენტები:

  • ქათმის ფილე – 5-6 ცალი.
  • კარაქი – 100 გ
  • პური – 1/4 ცალი.
  • ლიმონი – 1 ც.
  • სტაფილო – 4 ცალი.
  • ტარხუნა – გემოვნებით
  • ბეგქონდარა – გემოვნებით
  • ნიორი – გემოვნებით
  • შაქარი – გემოვნებით
  • სანელებლები – გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. დაჭერით პური, მოათავსეთ ბლენდერში.
  2. დაამატეთ მარილი, წიწაკა, დაამატეთ ნიორი, ბეგქონდარა.
  3. ყველაფერი გახეხეთ ნამსხვრევებად.
  4. დაამატეთ კარაქი მასში და კარგად აურიეთ.
  5. დაამატეთ მარილი და წიწაკა ქათმის ფილეში.
  6. ხორცი გახეხეთ ნამცეცების ნარევში.
  7. გამოაცხვეთ ღუმელში 10 წუთის განმავლობაში.
  8. გარნირისთვის დაჭერით სტაფილო, გახეხეთ მცენარეულ ზეთში ტარხუნით და შაქრით, ისე რომ შაქარი კარამელიზებული გახდეს.
  9. ამის შემდეგ, დაამატეთ წყალი და მოხარშეთ, სანამ სტაფილო არ დარბილდება.

ქათმის ფილე კრეკერებში სტაფილოთი

ქათმის ფილე კრეკერებში სტაფილოთი

 

Comments