კრაბის და ქაშაყის ნაყინი
ინგრედიენტები:
- ქაშაყი – 100 გ
- ხახვი – 2 ც.
- ნაღები – 100 მლ
- კრაბის ჩხირები – 5 ცალი.
- ღვინის ძმარი – 1 სტადიის.
- შაქარი – 1 ჩ.კ.
- პური – 6 ნაჭერი
- მზესუმზირის ზეთი – 1 ჩ.კ.
- მარილი – 1 ჩ.კ.
მომზადების წესი:
- მარინადის მოსამზადებლად შეურიეთ ძმარი, შაქარი და მარილი.
- დაჭერით ერთი ხახვი რგოლებში და შეავსეთ მარინადით. შედგით მაცივარში.
- წვრილად დაჭერით მეორე ხახვი და შეწვით მცენარეულ ზეთში.
- დაამატეთ ნაღები და მიიყვანეთ ადუღებამდე.
- წვრილად დაჭერით ქაშაყი.
- გახეხილი ქაშაყი, ნაღები ხახვთან ერთად აურიეთ ბლენდერში ერთგვაროვან მასამდე.
- წვრილად დაჭერით კრაბის ჩხირები და დაამატეთ პიურეში.
- კარგად აურიეთ ეს პიურე და მოათავსეთ საყინულეში 3 საათით.
Comments