ინგრედიენტები:

  • ქაშაყი – 100 გ
  • ხახვი – 2 ც.
  • ნაღები – 100 მლ
  • კრაბის ჩხირები – 5 ცალი.
  • ღვინის ძმარი – 1 სტადიის.
  • შაქარი – 1 ჩ.კ.
  • პური – 6 ნაჭერი
  • მზესუმზირის ზეთი – 1 ჩ.კ.
  • მარილი – 1 ჩ.კ.

მომზადების წესი:

  1. მარინადის მოსამზადებლად შეურიეთ ძმარი, შაქარი და მარილი.
  2. დაჭერით ერთი ხახვი რგოლებში და შეავსეთ მარინადით. შედგით მაცივარში.
  3. წვრილად დაჭერით მეორე ხახვი და შეწვით მცენარეულ ზეთში.
  4. დაამატეთ ნაღები და მიიყვანეთ ადუღებამდე.
  5. წვრილად დაჭერით ქაშაყი.
  6. გახეხილი ქაშაყი, ნაღები ხახვთან ერთად აურიეთ ბლენდერში ერთგვაროვან მასამდე.
  7. წვრილად დაჭერით კრაბის ჩხირები და დაამატეთ პიურეში.
  8. კარგად აურიეთ ეს პიურე და მოათავსეთ საყინულეში 3 საათით.
Comments