ინგრედიენტები:

  • დამარილებული ქაშაყი – 7 ცალი ფილე
  • ვაშლი – 1 ც.
  • არაჟანი – 300 მლ
  • დიჟონის მდოგვი – 1 ს.კ.
  • შაქარი – 2 ჩ.კ.
  • ვაშლის ძმარი – 1 ს.კ.
  • კრეკერი

მომზადების წესი:

  1. თუ ქაშაყი ფილე აღმოჩნდა ძალიან მარილიანი, მაშინ ის შეიძლება მოათავსოთ წყალში ან რძეში და დატოვოთ რამდენიმე საათის განმავლობაში.
  2. შემდეგ ამოიღეთ ფილე და დაჭერით ნაჭრებად.
  3. ვაშლი წვრილად გახეხეთ და შეურიეთ არაჟანი, მდოგვი, შაქარი და ძმარი, გემოვნებით მარილი და წიწაკა.
  4. ქაშაყის ნაჭრები მოათავსეთ თასში, შეავსეთ სოუსით და მჭიდროდ დახურეთ სახურავი.

ნორვეგიური ქაშაყი ვაშლით

ნორვეგიური ქაშაყი ვაშლით

 

Comments