ნორვეგიური ქაშაყი ვაშლით
ინგრედიენტები:
- დამარილებული ქაშაყი – 7 ცალი ფილე
- ვაშლი – 1 ც.
- არაჟანი – 300 მლ
- დიჟონის მდოგვი – 1 ს.კ.
- შაქარი – 2 ჩ.კ.
- ვაშლის ძმარი – 1 ს.კ.
- კრეკერი
მომზადების წესი:
- თუ ქაშაყი ფილე აღმოჩნდა ძალიან მარილიანი, მაშინ ის შეიძლება მოათავსოთ წყალში ან რძეში და დატოვოთ რამდენიმე საათის განმავლობაში.
- შემდეგ ამოიღეთ ფილე და დაჭერით ნაჭრებად.
- ვაშლი წვრილად გახეხეთ და შეურიეთ არაჟანი, მდოგვი, შაქარი და ძმარი, გემოვნებით მარილი და წიწაკა.
- ქაშაყის ნაჭრები მოათავსეთ თასში, შეავსეთ სოუსით და მჭიდროდ დახურეთ სახურავი.
ნორვეგიური ქაშაყი ვაშლით
ნორვეგიური ქაშაყი ვაშლით
Comments