ინგრედიენტები:

  • ქინძი – 1 თაიგული
  • ლიმონის წვენი – 1/4 ჭიქა
  • წყალი – 1/4 ჭიქა
  • გახეხილი ქოქოსი – 1/4 ჭიქა
  • გახეხილი ჯანდაფილი – 2 ს.კ.
  • თაფლი – 1 ს.კ.
  • ზღვის მარილი – 1 ჩ.კ.

მომზადების წესი:

  1. ბლენდერში შეურიეთ ლიმონის წვენი, წყალი და ქინძი.
  2. დაამატეთ დარჩენილი ინგრედიენტები და აურიეთ სანამ ერთგვაროვანი პასტა არ იქნება.
  3. თუ უპირატესობას ანიჭებთ უფრო გლუვი ჩატნის ტექსტურას, გაშალეთ ქინძი ფუძეთა და გამოიყენეთ მხოლოდ ფოთლები.
  4. შეინახეთ მაცივარში დახურულ კონტეინერში არა უმეტეს ერთი კვირის განმავლობაში.

ქინძის ჩატნი

ქინძის ჩატნი

 

Comments