ქინძის ჩატნი
ინგრედიენტები:
- ქინძი – 1 თაიგული
- ლიმონის წვენი – 1/4 ჭიქა
- წყალი – 1/4 ჭიქა
- გახეხილი ქოქოსი – 1/4 ჭიქა
- გახეხილი ჯანდაფილი – 2 ს.კ.
- თაფლი – 1 ს.კ.
- ზღვის მარილი – 1 ჩ.კ.
მომზადების წესი:
- ბლენდერში შეურიეთ ლიმონის წვენი, წყალი და ქინძი.
- დაამატეთ დარჩენილი ინგრედიენტები და აურიეთ სანამ ერთგვაროვანი პასტა არ იქნება.
- თუ უპირატესობას ანიჭებთ უფრო გლუვი ჩატნის ტექსტურას, გაშალეთ ქინძი ფუძეთა და გამოიყენეთ მხოლოდ ფოთლები.
- შეინახეთ მაცივარში დახურულ კონტეინერში არა უმეტეს ერთი კვირის განმავლობაში.
ქინძის ჩატნი
ქინძის ჩატნი
Comments