ინგრედიენტები:

  • საფუარის ცომი – 1 პაკეტი
  • ხახვი – 2-3 ცალი.
  • ქათმის ფილე – 500 გრ
  • ახალი შამპინიონები – 200 გრ
  • კვერცხი – 3 ცალი.
  • ნაღები 15% – 200 მლ
  • მყარი ყველი – 300 გრ
  • ხახვი – 50 გ
  • კამა – 1 თაიგული
  • სანელებლები – გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. ხახვი შევწვათ, სანამ გამჭვირვალე გახდება, დაჭრილი ფილე დაამატეთ, დაჭრილი შამპინიონები, მარილი და სანელებლები გემოვნებით.
  2. კვერცხები სცემეს თასში ნაღები და გახეხილი ყველით.
  3. მარილი და წიწაკა დავამატოთ გემოვნებით, დაამატეთ მწვანე ხახვი და კამა.
  4. ცომი დავდოთ საცხობ კერძში, ვჭრით მხრებს.
  5. გაავრცელეთ შევსება, დაასხით ყველის გასახდელი და გადააფარეთ კიდეები.
  6. გამოაცხვეთ ღვეზელი 20 წუთის განმავლობაში 220 ° C ტემპერატურაზე.

ღვეზელი ქათმის ფილეთი

ღვეზელი ქათმის ფილეთი

 

Comments