ინგრედიენტები:

  • ცომი საკონდიტრო – 1 პაკეტი.
  • მოხარშული წიწიბურა – 200 გრ
  • კვერცხი – 1 ც.
  • კვერცხი მოხარშული – 2 ც.
  • კარაქი – 4 ს.კ.
  • მარილი – გემოვნებით
  • წიწაკა – გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. წიწიბურის ფაფა, კვერცხი შეურიეთ 2 სუფრის კოვზს კარაქს, მარილს და წიწაკას.
  2. გააცხელეთ ღუმელი 220 ° C- მდე. სცემეთ კვერცხი.
  3. გააცალეთ ცომი 0,5 სმ სისქის ფენით, ამოჭერით ფორმა, გააცალეთ ნაცემი კვერცხით, განათავსეთ შევსება შუაზე და გააკეთეთ ღვეზელები.
  4. გაზეთეთ საცხობ ფირფიტას დარჩენილი კარაქით, მოაყარეთ ღვეზელები ერთმანეთისგან 1-2 სმ-ის დაშორებით.
  5. გამოაცხვეთ ღუმელში, სანამ არ გახურდება.
Comments