ღორი შემწვარი ნივრით
ინგრედიენტები:
- ხორცი – 0,5 კგ
- მცენარეული ზეთი – 0.5 ს.კ.
- ნიორი – 4 კბილი
- მშრალი ოხრახუში – 1 ს.კ.
- მარილი – გემოვნებით
- წიწაკა – გემოვნებით
მომზადების წესი:
- ხორცი დაჭერით ნაჭრებად, თითოეულს სცემეთ.
- გახეხეთ ნიორი, დაჭერით პრესით თასში, დაამატეთ ოხრახუში, მარილი, პილპილი, დაასხით ზეთი, აურიეთ.
- მიღებული ხორცის ნაჭრები მოათავსეთ შედეგად მიღებულ მარინადში.
- დატოვეთ 60 წუთი.
- ხორცი შეწვით ორივე მხრიდან ტაფაში.
ღორი შემწვარი ნივრით
Comments