ინგრედიენტები:

  • ხორცი – 0,5 კგ
  • მცენარეული ზეთი – 0.5 ს.კ.
  • ნიორი – 4 კბილი
  • მშრალი ოხრახუში – 1 ს.კ.
  • მარილი – გემოვნებით
  • წიწაკა – გემოვნებით

მომზადების წესი:

  1. ხორცი დაჭერით ნაჭრებად, თითოეულს სცემეთ.
  2. გახეხეთ ნიორი, დაჭერით პრესით თასში, დაამატეთ ოხრახუში, მარილი, პილპილი, დაასხით ზეთი, აურიეთ.
  3. მიღებული ხორცის ნაჭრები მოათავსეთ შედეგად მიღებულ მარინადში.
  4. დატოვეთ 60 წუთი.
  5. ხორცი შეწვით ორივე მხრიდან ტაფაში.

ღორი შემწვარი ნივრით

 

Comments