ინგრედიენტები:

  • ყაბაყი – 2 ცალი.
  • მსუბუქად დამარილებული ორაგული – 100 გრ
  • მოხარშული კვერცხი – 2 ც.
  • კიტრი – 1 ც.
  • მოხარშული ბრინჯი – 4 ს.კ.
  • ოხრახუში – 15 გ

მომზადების წესი:

  1. ყაბაყი დაჭერით თხელი ფირფიტებით გასწვრივ, მსუბუქად დაამარილეთ.
  2. ყაბაყის ფირფიტები მცენარეულ ზეთში ორივე მხრიდან შეწვით ოქროსფერამდე.
  3. პირსახოცზე მოათავსეთ და მოაჭორეთ ზედმეტი ცხიმი. გაგრილეთ.
  4. გააკეთეთ სალათი წითელი თევზით.
  5. დაჭერით ორაგული თხელი ზოლებით, გაწმინდეთ კიტრი და ასევე დაჭერით პატარა ნაჭრებად.
  6. დაქუცმაცეთ მწვანილი. შეურიეთ ყველა ინგრედიენტი, მარილი და არაჟანი (5 ს.კ. არაჟანს დაამატეთ მარილი, დაამატეთ ცოტა შავი წიწაკა, 0,5 ჩ / კ მომზადებული მდოგვი, პინჩი შაქარი და დესერტის კოვზი ლიმონის წვენი) ან მაიონეზი.
  7. ყაბაყის ფირფიტაზე დადეთ სადილის კოვზი სალათი და გააკეთეთ რულეტი.
  8. დააფინეთ რულეტი კბილის საძირკველით ან შინდისით ერთად.

ყაბაყის რულეტები თევზის სალათით

ყაბაყის რულეტები თევზის სალათით

 

Comments