ყაბაყის რულეტები თევზის სალათით
ინგრედიენტები:
- ყაბაყი – 2 ცალი.
- მსუბუქად დამარილებული ორაგული – 100 გრ
- მოხარშული კვერცხი – 2 ც.
- კიტრი – 1 ც.
- მოხარშული ბრინჯი – 4 ს.კ.
- ოხრახუში – 15 გ
მომზადების წესი:
- ყაბაყი დაჭერით თხელი ფირფიტებით გასწვრივ, მსუბუქად დაამარილეთ.
- ყაბაყის ფირფიტები მცენარეულ ზეთში ორივე მხრიდან შეწვით ოქროსფერამდე.
- პირსახოცზე მოათავსეთ და მოაჭორეთ ზედმეტი ცხიმი. გაგრილეთ.
- გააკეთეთ სალათი წითელი თევზით.
- დაჭერით ორაგული თხელი ზოლებით, გაწმინდეთ კიტრი და ასევე დაჭერით პატარა ნაჭრებად.
- დაქუცმაცეთ მწვანილი. შეურიეთ ყველა ინგრედიენტი, მარილი და არაჟანი (5 ს.კ. არაჟანს დაამატეთ მარილი, დაამატეთ ცოტა შავი წიწაკა, 0,5 ჩ / კ მომზადებული მდოგვი, პინჩი შაქარი და დესერტის კოვზი ლიმონის წვენი) ან მაიონეზი.
- ყაბაყის ფირფიტაზე დადეთ სადილის კოვზი სალათი და გააკეთეთ რულეტი.
- დააფინეთ რულეტი კბილის საძირკველით ან შინდისით ერთად.
ყაბაყის რულეტები თევზის სალათით
ყაბაყის რულეტები თევზის სალათით
Comments