ყაბაყის ხიზილალა ბრინზით
ინგრედიენტები:
- ყაბაყი – 1 ც.
- ბრინზა – 80 გ
- მოხარშული კვერცხი – 2 ც.
- ხახვი – 1-2 ცალი.
- მცენარეული ზეთი – 2 ს.კ.
მომზადების წესი:
- დაჭერით ყაბაყი თხელი წრეებით და შეავსეთ იგი წყლით ისე, რომ იგი მხოლოდ დაფაროს ყაბაყი.
- მოხარშეთ 3 წუთის განმავლობაში, შემდეგ კი 5-6 წუთის განმავლობაში დატოვეთ სახურავის ქვეშ და შედგით ბულიონში.
- ამოიღეთ ყაბაყი, ჩადეთ ხორცის საფქვავში ფეტა ყველთან ერთად.
- მიღებული მასა დაამატეთ დაქუცმაცებულ კვერცხებს, დაჭრილ ხახვს და მცენარეულ ზეთს, აურიეთ.
Comments