ინგრედიენტები:

  • ყაბაყი – 1 ც.
  • ბრინზა – 80 გ
  • მოხარშული კვერცხი – 2 ც.
  • ხახვი – 1-2 ცალი.
  • მცენარეული ზეთი – 2 ს.კ.

მომზადების წესი:

  1. დაჭერით ყაბაყი თხელი წრეებით და შეავსეთ იგი წყლით ისე, რომ იგი მხოლოდ დაფაროს ყაბაყი.
  2. მოხარშეთ 3 წუთის განმავლობაში, შემდეგ კი 5-6 წუთის განმავლობაში დატოვეთ სახურავის ქვეშ და შედგით ბულიონში.
  3. ამოიღეთ ყაბაყი, ჩადეთ ხორცის საფქვავში ფეტა ყველთან ერთად.
  4. მიღებული მასა დაამატეთ დაქუცმაცებულ კვერცხებს, დაჭრილ ხახვს და მცენარეულ ზეთს, აურიეთ.
Comments